За нас

В „Сладкарницата за цветя” работим хора, които са превърнали работата с цветята в начин на живот и форма на общуване. Зад красивата витрина са останали много часове труд, вдъхновени от фината материя и от желанието да изразим емоцията на клиента, влязъл за цвете в нашия магазин.

Тук е важен както този, който подарява, така и този, който получава. Езикът на цветята е красноречив и изразява богата гама от чувства. Вашето послание може да бъде изречено както от един стрък цвете (като сентенция), така и от цял хор стръкове, комбинирани в прекрасен букет. То достига до получателя си облечено в думи и пренесено върху специално изработена за Вас картичка.

Нашият екип не е голям, но всеки един работи поне за седмина. Цветарството ни е първо съдба, а после професия. Много от цветята в „сладкарницата” са производство на „сладкарските ни цехове” – нашите оранжерии в с. Рогош, отглеждани са с любов и желание да предложим уникални и различни продукти.

Ние опитваме! Ние експериментираме! Ние не спираме да търсим! Правим го за Вас, но и за себе си!
Така не остаряваме! Така Ви изненадваме!

А ние сме

Галя – шеф и двигател на Сладкарницата за цветя.

Николай – шеф на оранжериите, озеленител, консултант на повечето ни клиенти в отглеждането на цветя, основен сътрудник в аранжирането на сватби и всякакви тържества.

 

Гергана – „картичкофурията”, която към всеки повод и всеки букет има идея за картичка, фотоколаж и послание. Обективът на нейния фотоапарат улавя това, което във вълнението си Вие не бихте видяли.
 

 

 

И нашите момичетa - Дафина, Румяна и Дафинка

Ангела на "Сладкарница за цветя Галя": Боряна Лефтерова

Имаме си ново много талантливо и щастливо попълнение - Диляна
(или както и казваме Дилкина, защото ни звучи и от Диляна по-весело)

 

Можете да ни намерите на ул. Христо Г. Данов №30 в гр. Пловдив.

Телефон за поръчки и доставки: 0888 994 403.

Ако искате да споделите Вашето впечатление, или да обсъдите идеята си за букет или украса, свържете се с нашите флористи: 0888 994 403.

cvetarnicagalia.com © 2014