Клиентите за нас

Нови продукти

Ето какво споделиха някои от нашите клиенти:

От сърце благодаря на прекрасната Галя и нейния екип, за невероятния букет който доставиха на получателя. Желая ви ,все така да създавате красота, която да ни радва.
Илиана Байчева

На 22.05.2011 беше едно от най-щастливите събития в живота ми - моята сватба! Събитието беше повече от прекрасна. Това, разбира се, беше резултат и от услугите на "Галя". Имах най-прекрасният букет, украсата за автомобила - нямам думи, неповторима... Благодаря ти, Галя! Продължавайте в същия дух да създавате радост!
Мария Гичева

Искам да споделя своите прекрасни впечатления от този невероятен,кокетен, направен с много вкус магазин за цветя. Аз се възползвах от услугата доставка на букет. Само с няколко думи обясних какъв букет искам, кога и на кого да се достави. Усмихнатата Галя прие поръчката и аз бях сигурна, че всичко ще е както трябва. След като букета беше доставен, аз получих невероятни отзиви за букета от получателя. Зарадвах се много. От снимка разбрах какъв изключително красив букет е направила Галя. Вече знам към кого да се обръщам всеки път щом ми потрябват красиво аранжирани цветя, за да зарадвам някого - без съмнение към Сладкарница за цветя Галя. Горещо го препоръчвам. Убедете се сами!
Милена Тончева

От години се доверявам на красотата и вкуса в цветарските магазини на Галя! Професионализъм, човечност и настроение са нещата, които ме впечатлиха и спечелиха като клент повече от 5 години! Доверих са на прекрасната Галя и екипа й относно украсата за моята сватба. Всичко беше перфектно...., наистина прекрасно, изпипано до най-малкия детайл! Благодаря ви, че ви има!
Александра Каменова

Ако искате да намерите най - оригиналните предложения за букет,то посетете цветарница Галя! Винаги когато ми трябва букет или цвете за подарък аз посещавам този магазин.Обслужват ви винаги с любов и внимание.Вчера обикаляйки за подарък на моя приятелка си мислих, че трябва да отида за букета в цветарница Галя и съвсем случайно се оказах пред новия магазин. Направен с много вкус и финес.Зарадвах се на случайността и бях много доволна. Направиха ми невероятно красив букет. Пожелавам Ви късмет и много успехи, продължавайте да раздвате хората с най- красивото- цветята!
Дани Делчева

Толкова много вкус, изящество и красота цари при Вас! Всичко е изпипано до най-дребния детайл. Усмивките и гостоприемството са неузнаваеми! Благодаря за прекрасното настроението, с което ни зареждате и като клиенти, и дори само като пешеходци! Желая Ви здраве, много щастие и търговски успехи! Благодаря Ви, че Ви има!!!
Боряна Цветанова

Търсех в интернет сайт, чрез който да поръчам цветя за приятелка, която живее в Пловдив и така попаднах на този сайт. Останах очарована от цялата красота, която видях тук и естествено поръчах. Приятно бях изненадана и от милото и любезно отношение, от бързината, с която изпълниха поръчката и разбира се не на последно място очарователния букет, с който зарадваха приятелката ми за рождения й ден, при условие, че се обадих в същия ден. Благодаря Ви от сърце и Ви желая невероятен успех, заслужавате го!!! Продължавайте все така да творите красота и да радвате с нея!
Еми Атанасова

Днес 28.02.2011 минавайки по ул."Хр.Г.Данов" забързана и загрижена бях изненадана от красивия повик на иглика - красива ,оранжева и слънчева. Не се стърпях да влезна в магазина и се запознах с приветлива, усмихната и красива жена. Невероятен магазин изпълнен с красота, спокойствие, и хармония. Купих си красивата иглика и получих подорък червено лаленце. Много мило от собственичката на магазина "Сладкарница за цветя" - Спечели ме от пръв поглед. Пожелавам Ви радост, щастие и късмет. мило момиче.Целият ден ми е променен.
Ели Карабаджакова

Още веднъж страшно много благодаря, правите изключителни неща, казвам неща защото освен аранжировката, заедно с нея има и неповторима естетическа наслада, която "оживява" букета...
Недялко Ватев

НАЙ-ХУБАВИТЕ ЦВЕТЯ!!!
Делян

Още от първата ни среща в магистърският курс "Декоративни растения и ландшафтен дизайн" аз намерих много общи прилики помежду ни. Радвам се, че имам възможността да се познавам с разкошни хора като Вас и да се възхищавам искренно на безкомпромисната Ви работа. Страхотни ХОРА и приятели сте!!!
Венета Бабикова

Много красив и зареждащ с настроение сайт! Да Ви е честит! Здраве и много успехи ви пожелавам от цялото си сърце и душа. Както раздавате себе си, така и да ви се връща!!!!!
Радка Огорялкова

Попаднах на вашия магазин случайно и бях много приятно изненадана от красивата и вълшебна атмосфера в него! Никъде досега не съм виждала толкова интересни и красиви букети !!!
Калина

Екипът на "Цветарница Галя" очаква и Вашите мнения, отзиви и препоръки.

cvetarnicagalia.com © 2014