Нашите Услуги

Дата на създаване: 2014-12-17 Прегледи: 1517

Информация за нашите услуги

1. Булчински букети

Цените на булчинските букети се движат в сравнително широк ценови диапазон – в зависимост от вида, качеството, броя на цветята, а също и от това дали са сезонни за България или са внос от Холандия.
Когато „гоним“ ниска цена е по-лесно да се съобразим само с цветната тема на сватбата и тогава без притеснение може да се получи хубав букет дори и за 30 лв. Но като цяло най-често поръчваните булчински букети са на цени от 50-80 лв .
Като за 50 лв може да получите кръг от холандски рози със специална аранжировка от гипсофил, зеленина, листа, сатен и перлички (по ваше желание); микс от “букетни“ цветя (алстромерия, еустома, хризантема)+лалета+мини гербер.
С покачването на цената променяме формата на букета към сфера или пък „падащ“, вкарваме допълнителни екстри – екзотични цветя (орхидеи, орнитогалум, трахелиум, хиперикум, седум, бромелиеви, букетни розички и др.), по-специални аксесоари (скелетирани листа, мъниста, кокос, текстил, цветна тел), увеличаваме и сложността на изпълнение на букета.

2. Бутониери

За младоженеца задължително е с цвете от букета на булката. Цени от 4-6лв (4 лв за хризантема, българска роза), 6лв за холандска роза, бук. роза. 6-8лв за орхидея.
Гривнички - + 1лв към цената на бутониера

3. Украса на сватбен автомобил

Изпълнява се на вакуум гъба и може да се използва и за украса на булчинската маса. Цените варират възходящо от 60лв и нататък, като определящ е не толкова размера (разбирайте дължината), колкото броя и вида на цветята, степента на сложност в изпълнението и доколко участват „холански“ зеленини и аксесоари. Най-често поръчваните украси за коли струват между 80 и 100 лв, а ако прибавим и два зелени гирлянда с цветя към огледалата на колата цената е около 150лв.
Изпълняваме и индивидуални проекти, които излизат от общоприетата кръгла или елипсовидна форма на украсата, с участието на естествени материали и „арт“ елементи.

4. Украса на булчинската маса

Това може да е украсата от сватбения автомобил, а още по-добре – специално изпълнение в композиция от цветя, съдове и материи. Включваме по ваше желание свещи, камъчета, венчелистчета от рози, драперии, панделки и светлини. Един такъв проект е с цена от 150 лв и ако включва всички изброени „екстри“  цената расте в зависимост от броя им.

5. Украса на масите за гости

Може да са цветя в съд, предоставен от нас или ресторанта, който Ви е домакин, и съответно това да е един нескъп вариант с цени от 10 лв и нагоре. А също могат да бъдат красиво изпълнени върху пиафлора („гъба“) жардениери, които да са поставени директно на масите на гостите или пък изящно качени върху специални стойки. Сега вече цените варират от 20 лв и нагоре, отново от броя и вида на използваните цветя, участието на съдове, гел почва, аксесоари. Най-често поръчваните са между 25-30лв и те са достатъчно „богати“, за да предизвикат възхищение и да бъдат забелязани от гостите отдалече.

6. Допълнителна украса на ресторанта

Съобразяваме я с архитектурата на заведението, което сте избрали. Тя може да бъде акцент, както в градината, така и за интериора. Красиви гирлянди от цветя, букети, които „надничат“ от неочаквани места, драперии от материи с цветовете на сватбата Ви, „цветни“ коридори и изящни жарданиери, които да засилят празничното въздействие на Ващата украса.

7. Украса на дома, от който извеждат булката.

8. Допълнителни украси

- Поставка за пръстените от цветя – 15-20 лв
- Украса на шампанско и чаши

9. Украса на църквата

Обикновено с наша помощ ще е „мобилна“  и след църковния ритуал се използва и в ресторанта. Най-често това е „коридор“ от поне 4бр жардениери в 2 редици върху стойки, между които е постлано и бяло платно с венчелистчета от рози. Цени на жарданиерите – 40лв/бр за „по-пищните“, но е възможно и изпълнение с по-евтини, сезонни цветя за по-ниска цена.

cvetarnicagalia.com © 2014